Dansk Energisyn sætter kvalitet og service i højsædet. Det er her, hvor vi kan adskille sig fra konkurrenterne indenfor vores arbejdsområde. Udfaldet af energimærkning af nybyggeri og trykprøvninger burde i princippet være ret ens – godkendt eller dumpet.

Dansk Energisyn tilbyder:

  • rådgivning vedrørende tæthed gennem hele byggefasen
  • at lave forprøver og/eller delprøver af f.eks. en testlejlighed
  • at overtage kontakten med byggemyndigheden vedrørende energimærkning og trykprøver
  • at kontrollere energirammeberegningen tidligt i byggefasen, så eventuelle fejl fanges

Helhedsorienteret service

Ved større projekter har vi før oplevet, at de involverede (arkitekter, ingeniører, byggeledere og håndværkere) har overset en manglende tætning under f.eks. døre/vinduer til gulv. Dansk Energisyn tager derfor gerne forbi byggepladsen til en gennemgang og snak, da vi med vores erfaring ofte kigger på byggeriet med andre øjne.

Det er også flere gange lykkedes at få overtalt en byggemyndighed til at acceptere stikprøvekontrol af tætheden i større boligprojekter, hvor der ellers var krævet trykprøvning af samtlige lejligheder eller opgange. Det resulteret i betydelige besparelser for vores kunder.

Vi har byggenøgler til en del af vores kunders byggepladser. Får vi oplyst dato for afleveringen, kan vi evt. selv sørge for koordineringen med f.eks. fugemand eller lydmålinger. Ved småhuse tager vi normalt ud 1-3 dage før aflevering og laver trykprøvning og besigtigelse. Når vi kører fra adressen, sender vi en SMS med trykprøvningsresultatet til byggelederen, så han/hun ved, at der nu er styr på den del. Vi laver herefter rapporterne og  sørger for, at energimærke og trykprøvningsrapport ligger i kundens indbakke til aftalt tid.

Har I specielle ønsker til, hvordan det skal foregå, så det passer til jeres behov, så er det heller ikke noget problem.

Faste rammer? Nej…

Dansk Energisyn er meget fleksible, så skulle det være nødvendigt at lave trykprøvningen udenfor normal arbejdstid, er det også muligt.

Vigtigst af alt, så overholder vi vores aftaler og tidsfrister – med øje for kvalitet og service…